Zorgverzekering via CZ

Service van Envida vindt het belangrijk dat leden een zorgverzekering kunnen afsluiten die bij hen past. Op deze pagina leest u meer over de zorgverzekering via CZ, speciaal voor leden van Service van Envida. Wat zijn de voordelen? Welke diensten biedt deze zorgverzekeraar aan? Hoe komt u in contact met CZ?

5% korting op de basispremie

Leden van Service van Envida krijgen bij CZ een collectiviteitskorting van 5% ten opzichte van individueel afgesloten verzekeringen.

Vul op de website van CZ onder 'Collectiviteit' het volgende collectiviteitsnummer in: 2587351. Zo weet u zeker dat de juiste korting wordt berekend.

Direct afsluiten

Welke zorgverzekering past bij u?

U heeft uw keuze nog niet kunnen maken? Aon helpt u graag. U kunt gebruik maken van onze onze praktische Online Vergelijker. Binnen enkele minuten weet u welke zorgverzekering het beste bij u past.

Online vergelijken

Zorgcoach

De Zorgcoach is uw gids op zorggebied. Hij wijst de weg naar praktische services van uw zorgverzekeraar, helpt bij het vinden van informatie over onderwerpen als mantelzorg en biedt ondersteuning bij het selecteren van de juiste zorgverzekering.

Online vergelijken

Welk pakket past het beste bij u?

Vergelijk snel en eenvoudig uw premie en voorwaarden met andere zorgverzekeringen.

Nu vergelijken

Preventie

Kijk wat u kunt doen ter preventie van ziektes en aandoeningen.

Diagnose

Hulp bij het zoeken naar medische informatie en zelfdiagnose.

Mijn CZ

24 uur per dag uw verzekeringsgegevens raadplegen, declaraties inzien en meer.

Mijn CZ